top of page

Het delen van je verhaal, ervaring en inzicht

Eva en Jantien hebben elkaar ontmoet in de Fabriek op hun ondernemers pad en hadden gelijk een leuke klik. " Deze mooie verbinding die wij samen hebben willen we graag voortzetten en delen met andere vrouwen."  Vanuit hier, vanuit ons hart, is ons platvorm Milkfactory ontstaan.

 

Breakfast Stories is een netwerk ontbijt voor ondernemende, creative en ambitieuze vrouwen.

Elke keer weer bijzonder wat er gebeurd als er een aantal like-minded women bij elkaar aan tafel komen. door de vertrouwde en intieme setting ontstaan echt de. mooiste en leukste gesprekken.

Wij geloven dat er in ons allemaal een succesvolle dame schuilt en wij geloven ook dat als je daar helemaal voor gaat, je andere helpt naar een hoger niveau te tillen.  

De melkmeisjes

Ik vind ondernemen een prachtig en leerzaam avontuur

Jantien is ondertussen al een paar jaar ondernemer en is de oprichtster van De Bakker van. Een heel leuk, mooi en leerzaam avontuur. Stilzitten is niet iets wat bij haar past maar juist op onderzoek uitgaan en kijken hoe we ons verder kunnen ontwikkelen.  Eten en verbinden zijn onwijs belangrijk voor haar, eten doet ook verbinden. Vandaar dat lunch en ontbijt een rol speelt in het verbinden van al deze leuke, enthousiaste en ondernemende vrouwen.

Jantien Pronk
Co-creator & Food Director

Een inspirerende plek om samen te komen

 

Zo ook de voormalige zuivelfabriek.

Eva woont met haar gezin in een deel van de

 fabriek. Deze inspirerende plek met vele ruimtes, leent zich perfect als mooi canvas voor onze get togethers. En laat Eva nou ook een groot talent hebben in styling, dit wordt dan ook zeker toegepast in de aankleding van onze gatherings. 

De fabriek hebben ze aangekocht om te gaan bewonen, gaande weg is het idee ontstaan een fotostudio te realiseren. In 2021 worden er

cabins geplaatst in de boomgaard,

zodat je ook op deze plek kunt

verblijven en genieten van de rust en ruimte. 

Eva de Roodt-Meester
Co-Creator & Creative Director
bottom of page